Inschrijvingsformulier


Wat leuk dat je dit inschrijfformulier gaat invullen. Doe dit altijd via een laptop of desktop computer en niet via een ander device. We hopen dat dit de eerste stap is in een hele leuke tijd bij Hockeyclub Gilze-Rijen.

Naast je naam en adresgegevens horen we ook graag van je of je (of je ouders) iets voor de club kunt betekenen als vrijwilliger. Een hockeyvereniging draait nu eenmaal op vrijwilligers, dus laat ons maar weten waar je goed in bent of wat je leuk vindt om te doen. Er is op een hockeyclub heel veel vrijwilligerswerk te doen. We hebben hele grote taken, maar ook kleinere taken. 

Na de digitale inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving op je ingevulde email-adres. Om definitief lid te willen worden, dien je dit formulier te ondertekenen en een scan hiervan te mailen naar [email protected]

Nadat je lid bent geworden, ontvang je natuurlijk contributiefacturen. 

Categorie Bedrag
Senioren €260
Senioren Donderdagavond €230
Junioren (O12 t/m O18) €185
O09 t/m O10 €175
O08 €125
Benjamins €50
G-Hockey €60
Trainingsleden/recreanten senioren €160
Trainingsleden junioren €115
Trainingsleden jongste jeugd €80
Zaalhockey €50
Overige leden €75

 

Je bent altijd lid voor een heel seizoen maar de contributie wordt afgeschreven in 2 termijnen (medio september en januari).

Deelname aan de zaalhockey competitie wordt apart in rekening gebracht.

 

Nieuwe leden betalen eenmalig 10,= euro inschrijfgeld.

Indien een nieuw lid zich inschrijft na 1 januari wordt de contributie naar verhouding van het nog resterende seizoen in rekening gebracht + het aandeel dat aan de KNHB moet worden afgedragen.


Natuurlijk moeten we je ook nog even wijzen op onze privacy policy. We gaan natuurlijk zorgvuldig met je gegevens om en hoe we dat doen lees je in deze privacy policy. Onderaan het formulier vragen we je om aan te geven dat je akkoord bent.


We wensen je een heel plezierig hockeyseizoen!Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.