FAQ

Wedstrijden

Ben je al lid bij HCGR en wil je een oefenwedstrijd plannen? Dan kun je contact opnemen met wedstrijdplanning door te mailen naar [email protected]. Zij helpen jou dan graag verder met het reserveren van een veld. 
Heb jij vragen over de arbitrage? Stuur dan een mail naar [email protected]

Kleding

Geen zorgen. In de hal bij binnenkomst van de Hockeyclub liggen alle gevonden voorwerpen. Ben je iets kwijt, ga hier dan even doorheen om te kijken of het er tussen ligt. Kleinere en waardevollere zaken die worden gevonden, liggen misschien bij Annemiek achter de bar. 
Als er iets mis is met je kleding, kan je contact opnemen met bas via @[email protected] of dinsdag van 19.30 tot 20.00 uur langs komen op het inloop halfuurtje. 
Onze clubkleding is de koop bij Intersport Oosterhout. Alle leden krijgen 10% korting op de clubkleding. Ben jij een nieuw lid? Dan ontvang een tegoedbon van € 25,-. 
Tijdens zowel de trainingen als de wedstrijd, zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht. Zonder mag je volgens de regels van de bond niet deelnemen aan wedstrijden, dus vergeet ze niet! Verder heb je natuurlijk hockeyschoenen, een hockeystick en een clubtenue nodig. Alle materialen zijn verkrijgbaar bij onze sponsor en leverancier Intersport Oosterhout. 

Lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap kan enkel schriftelijk gebeuren vóór 1 juni van het lopende jaar naar [email protected]
Ben jij je lidnummer en/of wachtwoord voor Lisa kwijt? Geen zorgen. Via de site van Lisa kun jij zelf makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Het lidnummer is terug te vinden in de mails ontvangen van Lisa. Kom jij er echt niet uit, stuur dan een mail naar [email protected]

Teams

Heb jij vragen over evenementen, heb jij een idee of aanvulling? Stuur dan een mail naar [email protected]
Wil jij een proeftraining meedoen? Dat kan! Bij ons mag je drie vrijblijvende trainen meedoen met jouw leeftijdsgenoten. Voor meer informatie kijk dan onder 'Jeugd' of mail naar [email protected] of [email protected].

Heb jij een spannende wedstrijd gehad en wil jij een verslag publiceren op de website, Social Media of in de krant? Stuur een mail naar [email protected]